Web Link Media - Web Design Romania Web Design RomaniaPortofoliu Web Link MediaServicii WebDesignWeb Design RomaniaEvaluare Gratuita Web DesignContact Web Link Media
Portofoliu Web Link Media
Web Design
Logo Design
Corporate ID
Clienti
 
Event Consulting Event Consulting
Pagina web a companiei Event Consulting care are ca obiecte de activitate organizarea de evenimente si turism. Tehnologii folosite PHP si MySql pagina dispune si de un panou de administrare.
www.event-consulting.ro

Dawn Fishing Dawn Fishing
Magazin online care comercializeaza produse speciale pentru pescuit. Tehnologii folosite FLASH, PHP, MySql, Java Script, CSS. Pagina are modul de administrare.
www.dawnfishing.com

Norica Nicolai - Europarlamentar Norica Nicolai - Europarlamentar
Site-ul Europarlamentarului PNL Norica Nicolai. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, cu panou de administrare pentru texte, fotografii, form, etc.
www.noricanicolai.ro

Oferte Turism Ieftine Oferte Turism Ieftine
Pagina web de prezentare a companiei de turism DDM Voyages. Tehnologii folosite PHP si MySql pagina dispune si de un panou de administrare pentru toate sectiunile siteului.
www.oferteturismieftine.ro

Thomas Emmerling & Partner Thomas Emmerling & Partner
Pagina web a companiei Thomas Emmerling & Partner care are ca obiect de activitate organizarea de cursuri. Tehnologii folosite HTML, JavaScript, PHP.
www.thomas-emmerling.com

Cardul StudCard Cardul StudCard
StudCard este primul card care ofera reduceri reale studentilor. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, panou de administrare, zona rezervata clienti.
www.studcard.ro

Administrare Imobil Administrare Imobil
Pagina statica de prezentare a firmei de administrare imobile din Cluj. PHP , JavaScript HTML
www.administrareimobil.ro

Chirila Consulting Chirila Consulting
Pagina web a companiei Chira Consulting care are ca obiect de activitate consultanta in management si afaceri. Tehnologii folosite HTML, JavaScript, PHP.
www.chirilaconsulting.it

Alhambra Construct Alhambra Construct
Pagina web de prezentare a firmei de constructii Alhambra Construct. Site-ul este disponibil in 2 limbi, tehnologii folosite Flash, PHP, Java, MySQL.
www.alhambraconstruct.ro

Cazare Hotelul Meu Cazare Hotelul Meu
Portal de cazare cu plata online, panou de administrare pentru fiecare hotel. tehnologii folosite HTML, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX.
www.cazare-hotelulmeu.ro

Victor Luca Uioreanu Victor Luca Uioreanu
Pagina personala, contine un jurnal online si o galerie foto. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare pentru texte si galeria foto.
www.victor-luca.ro

Computer Valley Computer Valley
Magazin-ul online a-l SC Computer Valley SRL care comercializeaza produse IT. Tehnologii folosite OS Commerce, PHP, MySql.
www.cvy.ro

Predici online Predici online
Pagina multimedia de prezentare cu caracter crestin, predici si emisiuni audio si video. Tehnologii folosite PHP, Flash, MySql, CSS, Java Script.
www.predic.ro

Deputat Horea Uioreanu Deputat Horea Uioreanu
Site-ul deputatului PNL Cluj, Horea Uioreanu. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare pentru texte, fotografii si documente.
www.uioreanu.ro

Framinor Grup Framinor Grup
Site-ul de prezentare a produselor Framinor Grup. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare pentru produse.
www.framinor.net

Imagine Tact Imagine Tact
Pagina de prezentare a firmei de publicitate Imagine Tact. Pagina a fost realizata in colaborare cu Imagine Tact. Tehnologii folosite PHP, MySql, Java Script, CSS. Pagina are modul de administrare.
www.imaginetact.ro

Auto Suprem Auto Suprem
Pagina de prezentare vanzari/cumparari auto, PHP, MySql, panou de administrare.
Proiect realizat în colaborare cu HostVision.
www.autosuprem.ro

MOL Romania MOL Romania
Acest proiect a fost realizat in colaborare cu firma de publicitate Imagine Tact. Tehnologii folosite, Flash, PHP, Java Script, MySql. Pagina dispune si de un panou de administrare.
www.csr-molromania.ro

S&O Company S&O Company
S&O Company care are ca obiect de activitate inchirierea/vanzarea de autoturisme. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, Flash, XHTML, CSS2, Java scripting, panou de administrare.
www.escort-rentacar.ro

Icarus Fin Icarus Fin
Site principal de prezentare al companiei Icarus FIN. Tehnologii folosite Flash.
www.icarusfin.ro

Master Pack Master Pack
Site de prezentare ale produselor MasterPack. Tehnologii folosite PHP, MySql, CSS, Java Script. Pagina se administreaza cu ajutorul panoului de administrare.
www.masterpack.ro

MultiMarka MultiMarka
Acest proiect a fost realizat in colaborare cu firma de publicitate Imagine Tact. Tehnologii folosite Flash, PHP, MySQL.
www.multimarka.eu

Partidul National Liberal Cluj Partidul National Liberal Cluj
Pagina weba Partidului National Liberal Cluj. Stiri, articole, sondaje, galerii foto, forum, toate cu posibilitatea de gestionare din sectiunea de administrare. Tehnologii folosite XHTML, CSS2, Java scripting, PHP / MYSQL.
www.pnlcluj.ro

Grifon Construct Grifon Construct
Site-ul de prezentare al companiei de constructii Grifon Construct. Tehnologii folosite PHP, XHTML, CSS2, Java scripting.
www.grifonconstruct.ro

O.ME.P.S. O.ME.P.S.
Site-ul de prezentare al firmei O.ME.P.S Romania. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare. Acest proiect a fost realizat în colaborare cu HostVision
www.omeps.ro

Trainee Icarus Fin Trainee Icarus Fin
Pagina de prezentare a activitatii Trainee Icarus Fin. Tehnologii folosite Flash.
www.trainee.icarusfin.ro

Pro Active Training Pro Active Training
Site-ul de prezentare al centrului de pregatire activa "Pro-Active Training". Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare. Acest proiect a fost realizat în colaborare cu HostVision
www.proactive-training.ro

PRI  Intellectual Property Ltd. PRI Intellectual Property Ltd.
Pagina web de prezentare al firmei PRI Intellectual Property Ltd care are ca obiect de activitate potejarea proprietatii intelectuale. Tehnologii folosite PHP, Flash, XHTML, CSS2, Java scripting.
www.the-pri.com

Smart Construct&Design Smart Construct&Design
Site-ul de prezentare al firmei Smart Construct & Design. Tehnologii folosite PHP, XHTML, CSS2, Java scripting.
www.smartconstructdesign.ro

Catalogul Fun Tickets Catalogul Fun Tickets
FUN TICKETS este ghidul a 24 de restaurante care va ofera posibilitatea unei calatorii culinare in bucatariile autohtone si internationale. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS.
www.funtickets.ro

Viand Construct Viand Construct
Pagina web de prezentare a firmei de constructii Viand Construct. Site-ul este disponibil in 6 limbi, tehnologii folosite Flash, PHP .
www.viandconstruct.ro

Editura Anteea Editura Anteea
Site-ul Editurii Anteea, prezentare carti pentru copii cu posibilitatea de a comanda online cartile dorite. Tehnologii folosite PHP / MYSQL, XHTML, CSS2, Java scripting, modul de administrare.
www.editura-anteea.ro

Decoruri Decoruri
Magazin online care comercializeaza decoratiuni interioare. Tehnologii folosite PHP, MySql, Java Script, CSS. Pagina are modul de administrare.
www.decoruri.ro

Icarus Imobiliare Icarus Imobiliare
Pagina web de prezentare cu caracter imobiliar al Icarus Fin Imobiliare. Tehnologii folosite PHP, MySql , XHTML, CSS, Java Script. Panou de administrare si zona rezervata clienti.
www.icarusimobiliare.ro

Pur Modeleaza Pur Modeleaza
Pagina de prezentare a programului de sponsorizare pentru inven?ii. Pagina a fost realizata in colaborare cu Imagine Tact. Tehnologii folosite HTML, CSS, Flash.
www.purmodeleaza.ro

Icarus Cadouri Icarus Cadouri
Pagina web de prezentare a cadourilor din ceara personalizate Icarus Fin. Tehnologii folosite PHP, MySql, Java Script, CSS2. Panou de administrare
www.icaruscadouri.ro

Federatia Romana de Diabet Federatia Romana de Diabet
Pagina Societatii Romane de Diabet, pagina statica, de prezentare, disponibila in Engleza si Romana. Tehnologii folosite PHP, CSS. Proiect realizat in colaborare cu Event Consulting.
www.federatiaromanadiabet.ro

FID 2010 FID 2010
Pagina de prezentare si informare, pagina este statica, disponibila in Engleza, Germana si Romana. Tehnologii folosite PHP, CSS. Proiect realizat in colaborare cu Event Consulting.
www.fid2010.org

UMF Catedra de Psihologie UMF Catedra de Psihologie
Pagina de informare a UMF Catedra de Psihologie, pagina simpla bazata pe CMS Joomla. Proiect realizat in colaborare cu Event Consulting.
www.psychiatry-psychology.ro

Tower Park Tower Park
Pagina de prezentare a firmei de dezvoltare imobiliara Tower Park, re-design si implementare panou de administrare.
www.tower.ro