Beneficiile unui racitor aer. Partea I

În doar câteva luni vom fi martorii unor temperaturi extrem de ridicate, deoarece se apropie cu pași repezi anotimpul preferat al tuturor, vara. Deși nu cred că există o persoană care să nu iubească mult vara, în acest anotimp căldura devine insuportabilă, mai ales în timpul lunilor iulie și august, când afară este chiar și caniculă. În acele momente orice om ar vrea să aibă parte de răcoare și să evite cât se poate de mult căldura. Acestea fiind spuse, un răcitor aer prezintă deosebit de multe avantaje pentru orice casă, indiferent de dimensiunile pe care aceasta le are. Iată care sunt unele dintre beneficiile pe care le aduce cu sine folosirea uni răcitor aer:
racitor aer1. Un răcitor aer este natural

Un răcitor aer folosește un proces extrem de natural pentru a răcori orice încăpere. Spre deosebire de un aparat normal de aer condiționat, un răcitor aer nu va încălzi aerul cu ajutorul unui compresor. Un răcitor aer folosește procesul natural de evaporare a apei pentru a răci aerul cald, iar dispersarea aerului răcit se realizează cu ajutorul unui ventilator puternic. În momentul în care apa este transormată în vapori, temperatura aerului scade destul de mult. În acest mod, un răcitor aer oferă un aer mult mai curat și calitativ, umed, în comparație cu aerul uscat pe care îl oferă un aparat de aer condiționat.
2. Un răcitor aer este portabil
Spre deosebire de un aparat de aer condiționat clasic, care este montat fix pe un perete al unei camere, un răcitor aer este portabil. Așa se face că acesta dispune de un mâner transport. Tu te poți folosi de acest mâner pentru a muta al tău răcitor aer dintr-o cameră într-alta, dintr-un colț în altul sau chiar din casă, afară în grădină, în balcon sau în foișor.